Toimitus-, maksu- ja palautusehdot

Teff Life KY 

Y-tunnus 2887618-6

Käyttöehdot:

Tällä sivulla ovat ehdot, joilla toimitamme sinulle gluteenittomia tuotteita, jotka ovat esillä verkkokaupassamme verkko-osoitteessa

 https://www.teff.fi/kauppa/

Pyydämme, että luet nämä toimitusehdot huolellisesti joka kerta ennen kuin tilaat tuotteita kaupastamme.
Tilaamalla tuotteita hyväksyt nämä ehdot ja sitoudut noudattamaan niitä. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail.

Mikäli tuote-, hinta- tai -saatavuustiedoissa tapahtuu muutoksia tilauksen jälkeen, olemme yhteydessä tilaajaan.

Tuotteiden hinnat ja toimituskulut on ilmoitettu arvonlisäverollisina. Arvonlisävero laskutetaan kulloinkin voimassa olevan veroprosentin mukaan (1.10.2017 voimassa oleva arvonlisäveroprosentti elintarvikkeille on 14%). Verkkokaupan ostoskorissa sekä tilausvahvistuksessa on nähtävillä tuotteiden ja toimituskulujen ALV-erittely.

Toimitusehdot

Toimitamme tuotteet Suomessa sijaitseviin osoitteisiin Postin välityksellä.

Posti säilyttää lähetyksiä vain 7 vrk. Tämän jälkeen noutamaton paketti palautetaan lähettäjän kustannuksella Teff Life KY:lle. Pidätämme oikeuden veloittaa noutamattoman paketin lähetyskulut asiakkaalta.

Nouto lähimmästä Postin toimipisteestä.
Postin palvelupisteiden verkosto on Suomen kattavin pakettipalveluverkosto. Palvelupisteitä sijaitsee useiden kauppojen yhteydessä sekä omina toimipisteinään. Syöttämällä toimitusosoitetietosi tarjoaa verkkokauppamme lähimpien 5 toimipisteiden valikoiman, josta voit valita haluamasi noutopisteen.
Postipaketti kuljetetaan valittuun noutopisteeseen 1-3 arkipäivän kuluessa lähetyksestä.
Saat ilmoituksen saapuneesta lähetyksestä tekstiviestillä tai kirjeitse, jonka jälkeen paketti on noudettavissa saapumisilmoituksessa ilmoitetusta toimipisteestä. Voit seurata paketin kulkua lähetyskoodilla Postin verkkosivuilla www.posti.fi. Saat lähetyskoodin sähköpostilla, kun tilaus on kuitattu ja lähetetty.
Voit noutaa lähetyksen henkilöllisyystodistusta vastaan tai valtuuttaa toisen henkilön hakemaan lähetyksen. Täytä silloin valtakirja.

Nouto Postin pakettiautomaatista.
Postin pakettiautomaatit ovat itsepalvelupisteitä, joista paketti noudetaan lähetyskoodia vastaan. Pakettiautomaatit sijaitsevat yleensä kauppakeskuksissa ja isoissa kaupoissa. Syöttämällä toimitusosoitetietosi tarjoaa verkkokauppamme lähimpien 5 pakettiautomaatin tiedot, joista voit valita haluamasi.
Paketti kuljetetaan valittuun pakettiautomaattiin 1-3 arkipäivän kuluessa lähetyksestä.
HUOM! Saat ilmoituksen noudettavissa olevasta paketista tekstiviestillä, jossa on mukana myös lokerokoodi. Lokerokoodia ei lähetetä sähköpostilla, joten tilausvaiheessa puhelinnumero on pakollinen tieto. Voit seurata paketin kulkua lähetyskoodilla Postin verkkosivuilla www.posti.fi. Saat lähetyskoodin sähköpostilla, kun tilaus on kuitattu ja lähetetty.

Postin kotiinkuljetus.
Postin kotiinkuljetuspalvelu toimittaa paketin perille asti haluamaasi toimitusosoitteeseen. Ennen toimitusta Posti ottaa sinuun yhteyttä ja sopii toimitusajankohdan. Mikäli pakettia ei saada toimitettua perille asti, kuljetetaan se lähimpään Postin toimipisteeseen ja asiakkaalle jää saapumisilmoitus postilaatikkoon. Paketin voi noutaa henkilöllisyystodistuksen kera saapumisilmoituksessa merkitystä Postin toimipisteestä. 

Käsittelemme ja lähetämme tilauksen 1-3 arkipäivän kuluessa, mikäli kaikki tilauksen tuotteet löytyvät varastostamme. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse, mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään tai jos tuotetta ei poikkeuksellisesti ole saatavilla. Pidätämme oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

Käsittelyajan jälkeen paketit lähtevät varastoltamme. Postin arvioitu toimitusaika tilaamaasi sijaintiin on noin 1-3 arkipäivää.

Emme vastaa viivästyksestä, jotka johtuvat meistä riippumattomista syystä ja jotka ovat määräys- tai vaikutusvaltamme ulkopuolella tai mitä muuten yleisesti pidetään ylivoimaisena esteenä.

-Posti- 

Posti – Nouto palvelupisteestä tai pakettiautomaatista: 7,90 

Posti – Kotiinkuljetus: 12,90 

Toimitusmaksut ovat hinnoiteltu erille, joissa on mukana 5 kpl tilaamaasi tuotetta.

Maksuehdot

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin.

Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla ja maksukorteilla (credit/debit). Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Electron-, MasterCard-kortit.

 

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

 

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

 

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot :

Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)

Sähköposti: helpdesk@vismapay.com

Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)

Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta

 

 

*Luotto- ja osamaksupalvelut eivät ole käytettävissä.

Maksettuasi tilauksen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, joka sisältää:
– Tilatut tuotteet ja niiden verolliset hinnat
– Valitun toimitustavan ja siihen liittyvän toimituskulun
– Tilauksen kokonaishinnan verottomana ja verollisena
– Omat yhteystietosi
– Teff Lifen yhteystiedot

Hyväksytystä tilauksesta tulee ilmoitus verkkokaupan ylläpitäjälle ja tilaus lähtee samalla käsittelyyn.
Tilaukset pyritään käsittelemään 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta, mutta pidätämme oikeudet poikkeuksiin.

HUOM! Mikäli haluat perua tilauksia, ilmoitathan siitä heti tilauksen tehtyäsi sähköpostilla. 

Palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän etämyynnin palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Koska kyseessä on elintarvike, emme voi vastaanottaa avattuja pakkauksia. Palautusoikeusaika alkaa tavaran vastaanotosta. Asiakas vastaa palautuskustannuksista.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua tavaran vastaanotosta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan käyttämällesi maksutavalle palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ole ennen palautusta yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostilla, jotta voimme sopia, miten lähetät palautettavan paketin.

Liitä palautukseen mukaan seuraavat tiedot:
– Nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi
– Kopio kuitista tai tilauksen numero
– Vapaamuotoinen ilmoitus sopimuksen peruuttamisesta

 

Palautusosoite:
Teff Life KY
Annilankatu 24 B5
37120 Nokia

%d bloggaajaa tykkää tästä: