Full 1
Tuntematon supervilja teff
Mikä ihmeen teff?
Full 1
Full 2
Tuotteet
Tutustu teff tuoteperheeseen verkkokaupassa
Full 2
previous arrow
next arrow

Hitaat
hiilihydraatit

Hitaat hiilihydraatit

Runsaasti laadukkaita hiilihydraatteja sisältävä teff auttaa tasapainottamaan verensokeria matala glykeemisen indeksinsä ansiosta. Virtalähde pitkälle päivään.

 

Verkkokauppaan

Monipuolisesti
kasvi-
proteiinia

Monipuolisesti kasvisproteiinia

Proteiinirikas teff sisältää kaikki ihmiselle välttämättömät aminohapot. Erinomainen vaihtoehto mm. urheilijoille sekä vegaaneille.

 

Verkkokauppaan

Hiven- ja
kivennäisaineet

Hiven- ja kivennäisaineet

Teffistä löytyy runsaasti magnesiumia ja kalsiumia sekä lisäksi rautaa ja sinkkiä.

 

Verkkokauppaan

Runsas
kuitupitoisuus

Runsas kuitupitoisuus

Teffin runsas kuitupitoisuus voi auttaa ennaltaehkäisemään tyypin 2 diabetesta sekä sydän- ja suolistosairauksia.

 

Verkkokauppaan

Teffin tarina

Teff on perinteinen luontaisesti gluteeniton alun perin afrikkalainen täysjyvävilja. Vilja on kasvanut vuosituhansia ihmiskunnan syntysijoilla. Unohdettu vaatimaton vilja on levittänyt juurensa ravinteikkaaseen maaperään ja säilyttänyt salaiset, korvaamattomat ominaisuutensa. Kaukana länsimaisesta tehotuotannosta. Teff kasvaa oloissa, joissa sen ravintoarvot ovat elintärkeitä.

 Sukupolvien ajan vilja on ollut muuttumaton osa afrikkalaista arkea. Se on yhdistänyt perheitä ja toiminut ravitsemuksen kulmakivenä.

Teffin tarinaan kietoutuu yhteisöllisyys, kiireettömyys sekä ajattomuus. Sen ravintorikkaus ja maukkaus ovat vertaansa vailla. Teff on pieni ihme, jäljittelemätön ja sielukas. Teff on aina ollut olemassa, hitaasti kypsymässä. Parhaat asiat jäävät elämään ja niiden äärelle on hyvä pysähtyä.